10 ισχυροί κρύσταλλοι που θα σας κάνουν υγιέστερους και πιο...

10 ισχυροί κρύσταλλοι που θα σας κάνουν υγιέστερους και πιο... Ενδιαφέρεστε για τους ισχυρούς κρυστάλλους και είστε περίεργοι για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε κάποια από την δύναμη τους και να ενδυναμώσετε την ζωή σας;

Για χιλιάδες χρόνια, οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν πολλούς ισχυρούς κρυστάλλους για να απελευθερώσουν τα ψυχικά, φυσικά και πνευματικά μπλοκαρίσματα. Από την στιγμή που οι κρύσταλλοι προέρχονται από την γη, όταν τοποθετούνται στο σώμα σας, σας βοηθούν να συνδεθείτε με την θεραπευτική ενέργεια του πλανήτη και σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο χαλαροί και ισορροπημένοι. Κάθε κρύσταλλος έχει μοναδικές ιδιότητες και ενέργειες για να θεραπεύει διαφορετικές πτυχές της ζωής σας.

10 ισχυροί κρύσταλλοι που όλοι πρέπει να γνωρίζουν


Παρακάτω είναι μια μικρή λίστα με 10 από τους ισχυρότερους κρυστάλλους και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και γιατί όλοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν.

1) Ο τυρκουάζ κρύσταλλος ή καλλαίτης σας βοηθά να θεραπευτείτε.



Ο καλλαίτης είναι ο κύριος θεραπευτής. Πιστεύεται ότι είναι η ενεργειακή γέφυρα ανάμεσα στον παράδεισο και στην Γη. Από τα αρχαία χρόνια τον είχαν σε υψηλή εκτίμηση για τις προστατευτικές του ιδιότητες και για την καλοτυχία του. Πιστεύεται πως όταν ο τυρκουάζ κρύσταλλος δίνεται ως δώρο οι θεραπευτικές του ιδιότητες αυξάνονται 100 φορές παραπάνω! Είναι μια πέτρα επικοινωνίας που σας βοηθά να λέτε την αλήθεια από την ανώτερη πηγή αγάπης.

2) Ο Αιματίτης σας δίνει ενέργεια



Στα αρχαία χρόνια, ο αιματίτης φοριόνταν συχνά ως φυλακτό για τον καθαρισμό του αίματος. Όταν το αίμα και η ενέργεια ρέουν ομαλά η δύναμη της ζωής παραμένει δυνατή και υγιής. Αυτός ο κρύσταλλος είναι ισχυρός ενεργοποιητής, σας βοηθά να καταπολεμήσετε τον λήθαργο, τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες. Ο αιματίτης επίσης ενισχύει τον ενθουσιασμό, αυξάνει την κίνηση και την διατήρηση της συναισθηματικής ευεξίας.

3) Ο σταχτί χαλαζίας σας βοηθά να αφήσετε τα παλιά να φύγουν



Ο σταχτί χαλαζίας μετασχηματίζει την αρνητική ενέργεια και δρα ως προστατευτικό πεδίο ενάντια στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Σας βοηθά να αφήσετε τα παλιά μοτίβα και τα πιστεύω που σας κρατούν πίσω. Απελευθερώνει όλη την μπλοκαρισμένη, παλιά και στάσιμη ενέργεια του σώματος. Μόλις όλη η παλιά ενέργεια αφαιρεθεί, καινούργια ενέργεια μπορεί να γεμίσει τον ανοιχτό χώρο με φως και ελπίδα.

4) Ο ροζ χαλαζίας καλλιεργεί την ανιδιοτελή αγάπη



Ο ροζ χαλαζίας είναι η πέτρα της ανιδιοτελής αγάπης που βοηθά στο να ανοίξει και να θεραπευτεί η ενέργεια της καρδιάς. Ενθαρρύνει την συγχώρεση των άλλων και σημαντικότερα του εαυτού σας. Το μυστικό για να βρείτε την αληθινή αγάπη είναι να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Ο ροζ χαλαζίας εκπέμπει δονήσεις αγάπης, ομορφιάς και συμπόνιας. Είναι μια ευχάριστη πέτρα που σας φροντίζει, σας υποστηρίζει και σας επιτρέπει να αισθανθείτε την πιο ισχυρή ενέργεια του σύμπαντος: την αγάπη.

5) Η Καρνεόλη ή Σάρδιος Λίθος ενισχύει την δημιουργικότητα.



Οι αρχαίοι πολιτισμοί πίστευαν ότι ο η Καρνεόλη έλκυε τύχη και ότι βοηθούσε τους ανθρώπους στο να προσελκύσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους. Αφαιρεί την μπλοκαρισμένη ή την κολλημένη δημιουργική ενέργεια που ίσως κυριαρχεί στο μυαλό και σας κάνει να αισθάνεστε «σβησμένοι» και πως δεν έχετε έμπνευση. Το δονητικό πορτοκαλί του χρώμα διεγείρει το πάθος σας για να προχωρήσετε και να πετύχετε τα όνειρα σας. Η Καρνεόλη είναι μια δραστική πέτρα που επαναφέρει την κινητοποίηση, την αυτοπεποίθηση και την χαρά.

6) Οι κρύσταλλοι χαλαζία κάνουν θαύματα στον καθαρισμό του μυαλού



Οι κρύσταλλοι χαλαζία είναι φτιαγμένοι από πυρίτιο, το πιο άφθονο υλικό της γης. Επίσης επιδιορθώνουν το ανθρώπινο σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν ο κρύσταλλος χαλαζία ακουμπά το δέρμα σας μια ένωση δύναμης εμφανίζεται, που πιστεύεται ότι ενισχύει την άριστη υγεία και θεραπεία. Οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν τον χαλαζία για να ισορροπήσουν το σώμα και να καθαρίσουν το μυαλό. Είναι ένας ισχυρός κρύσταλλος που μετασχηματίζει την αρνητικότητα και ενισχύει την ενέργεια για να ανυψώσει την δόνηση σας και να σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με το φως και την καθαρότητα.

7) Ο Σελεστίτης απελευθερώνει το άγχος



Το όνομα του σελεστίτη προέρχεται από την λατινική λέξη caelestis που σημαίνει ουράνιος. Με μια απλή ματιά, το παραδεισένιο μπλε χρώμα αυτού του κρυστάλλου εμπνέει βαθιά γαλήνη και ευτυχία. Είναι ο ιδανικός κρύσταλλος για να τοποθετήσετε στην κρεβατοκάμαρα σας για να φέρετε γαλήνια και αρμονική ενέργεια, ενθαρρύνοντας τον χαλαρωτικό ύπνο. Όταν τοποθετείται πάνω στο σώμα σας ο σελαστίτης χαλαρώνει τους μυς και το άγχος απελευθερώνεται στην περιοχή όπου τοποθετείται.

8) Ο Κιτρίνης βοηθά στο να ζήσετε την στιγμή



Ο κιτρίνης είναι ένας από τους πιο ισχυρούς κρυστάλλους και είναι σύμβολο φωτός και ευτυχίας. Δεν κατέχει καμία αρνητική ενέργεια και εκπέμπει μεγάλα ποσοστά θετικής ενέργειας. Εξυπηρετεί ως φιλική υπενθύμιση στο να είστε παρόντες στο τώρα επειδή αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δημιουργήσετε θαύματα. Ο κιτρίνης είναι μια εκδηλωτική πέτρα που σας ενθαρρύνει στο να έχετε μεγάλα όνειρα, διατηρεί μια θετική κατάσταση στο μυαλό και προσελκύει ότι επιθυμείτε στη ζωή σας.

9) Ο Αβεντουρίνης προσελκύει νέες ευκαιρίες



Ο αβεντουρίνης σας βοηθά να καταπολεμήσετε τα αισθήματα αμφιβολίας. Ανοίγει την ενέργεια της καρδιάς και προσελκύει νέες ευκαιρίες. Σας βοηθά να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την αισιοδοξία σας. Καθώς το μυαλό και το ενεργειακό σας πεδίο ανοίγουν μπορείτε να δείτε την άπειρη αφθονία και τις ευκαιρίες που σας περιβάλλουν.

10) Ο μαγγανοκαλσίτης σας προστατεύει από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία



Ο μαγγανοκαλσίτης πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων χρόνων και είναι ένας αρχαίος κρύσταλλος που βρέθηκε στην Ρωσία. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να ερευνούν σήμερα το πλήρες δυναμικό αυτού του μαγικού ορυκτού. Χρησιμοποιείται ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Ο μαγγανοκαλσίτης βοηθά στο να απορροφηθεί η αρνητική ενέργεια και οι ρύποι. Τοποθετήστε ένα κομμάτι μαγγανοκαλσίτη δίπλα στους υπολογιστές ή φορέστε το πάνω σας ως ενεργειακή ασπίδα.

Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε για τους κρυστάλλους, αλλά αν σκέφτεστε να αγοράσετε ισχυρούς κρυστάλλους για θεραπεία οι παραπάνω είναι σπουδαίοι για να ξεκινήσετε την συλλογή σας.

Μετάφραση:  awakengr.com via consciousreminder

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...