5 τρόποι για να κάνετε έρωτα χωρίς να κάνετε σεξ

5 τρόποι για να κάνετε έρωτα χωρίς να κάνετε σεξ «Η αγνή αγάπη δεν ζητάει τίποτα σε αντάλλαγμα. Κάνει ελαφρύ αυτό που τα άλλα το βαραίνουν. Κουβαλάει ένα φορτίο χωρίς να νιώθει το βάρος του. Δεν κουράζει ποτέ, θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και είναι έτοιμη να ανεχτεί τα πάντα. Τέτοια αγάπη είναι αιώνια. Αυτή η αγάπη δεν έχει κανένα κοινό με την ανθρώπινη επιθυμία». - Dr. S. Radhakrishnan, Ινδός Φιλόσοφος

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας, χωρίς να κάνετε σεξ.

Μοιράζεστε χόμπι και μαθαίνετε καινούργια πράγματα

Ταξιδεύετε μαζί, πηγαίνετε για περπάτημα, παίρνετε παγωτό, κάνετε μαζί ποδήλατο. Αυτά είναι λίγα μόνο πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί. Αν έχετε ένα χόμπι, μοιραστείτε το με τον σύντροφό σας και δείξτε του πώς να συμμετέχει σε αυτό αν το θέλει. Το να περνάτε όμορφες ερωτικές στιγμές ακόμα και όταν είστε άνω των 65, να κάνετε βόλτες μαζί πάνω στη μηχανή, να κάνετε πικνίκ στο δάσος και η βαρκάδα μπορούν να είναι πολύ ρομαντικά αν τα κάνετε σωστά.

Είστε τρυφεροί

Το κράτημα των χεριών, οι αγκαλιές, τα χάδια και τα φιλιά είναι υπέροχοι τρόποι για να δείξετε σε κάποιον ότι νοιάζεστε. Απλές χειρονομίες όπως το να αφήνετε σημείωμα στο μαξιλάρι του συντρόφου σας, σημείωμα σε χαρτάκι που κολλάει στον καθρέφτη ή να στέλνετε ένα γλυκό μήνυμα κατά τη διάρκεια της μέρας, δείχνει στον σύντροφό σας ότι τον σκέφτεστε όταν δεν είστε μαζί. Νιώθουμε ότι μας αγαπάνε όταν μας αγγίζουν. Νιώθουμε ότι είμαστε επιθυμητοί όταν ακούμε τρυφερά, ενθαρρυντικά λόγια από τον σύντροφό μας. Η στοργή είναι σημείο επαφής που αυξάνει την συναισθηματική, πνευματική και σωματική ανακούφιση.

Χτίζετε μια δυνατή φιλία

Το χτίσιμο μιας δυνατής φιλίας δημιουργεί ένα γερό θεμέλιο για την σχέση σας. Η επιλογή των φίλων βασίζεται στον σεβασμό, την διασκέδαση που έχουμε όταν είμαστε μαζί και στις κοινές αξίες που έχουμε. Όταν επιλέγουμε με βάση αυτά τα τρία κριτήρια, τότε δεν έχουμε βρει την ουσία μιας επιτυχημένης και μακροχρόνιας ρομαντικής σχέσης;

Το φαγητό σας φέρνει πιο κοντά

Οι γυναίκες αγαπάνε τους άντρες που μαγειρεύουν και λέγεται ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να μαγειρέψετε, το να βγείτε απλά για ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο και να απολαύσετε την στιγμή, είναι αρκετό για να νιώσετε καλά. Το φαγητό μας συνδέει μέσω των πολιτισμών , της κληρονομιάς και των κοινωνικών συμβάντων. Το χρειαζόμαστε για υγεία και για να παρέχουμε ενέργεια στα σώματά μας.

Επικοινωνείτε ανοικτά ο ένας με τον άλλον

Η δυνατότητα να λέτε ο ένας στον άλλον τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας, είναι πολύ σημαντική για τη σχέση σας. Η καλή, ανοικτή και ειλικρινής επικοινωνία είναι όπως η βενζίνη για το αμάξι. Γνωριστείτε ο ένας με τον άλλον, γκρεμίζοντας το φράγμα της ντροπή. Να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον για τα πράγματα που σας τρομάζουν. Το να δώσετε πλήρως τον εαυτό σας στον άλλον, απαιτεί διεύρυνση της ευαισθησίας και σας αναγκάζει να ρίξετε τους τοίχους σας και να δοθείτε ολοκληρωτικά.

Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γάτα - προστατεύει εσάς και το σπίτι σας από φαντάσματα και...

Η πεταλούδα που νόμιζε ότι ήταν ακόμη κάμπια: Μια ιστορία...

Οι νευροεπιστήμονες συστήνουν συχνές βόλτες στην παραλία και...